Zdroj: http://www.vkdecin.cz/index.php?a=novinky/iv.kolo-poharu-cr-2012-2013-v-jizde-na-trenazeru-sobota-26.ledna  •  Vydáno: 18.1.2013 19:18  •  Autor: ---

IV. kolo Poháru ČR 2012-2013 v jízdě na trenažéru sobota 26.ledna 2013, Děčín

 

Časový program: program.pdf

Startovní listina: listina.xls


V sobotu 26.1.2013, podobně jako v předešlých letech, pořádá náš VK Slavia Děčín ve sportovní hale v Maroldově ul. závěrečné IV. kolo Českého poháru ve veslování na trenažéru. Přihlášeno je zatím více než 250 závodníků z celé ČR, včetně naší špičky z pražské Dukly. Lze očekávat i účast slovenských veslařů, protože letošní ročník je označen za Česko–slovenský. Předešlé III. kolo totiž pořádal ve svých prostorách VK Sĺňava Piešťany.


Závodit bude i 10 našich děčínských veslařů a veslařek, z nichž především sestry Žabovy mají medailové ambice, jak v tomto závodě, tak i v celkovém hodnocení Českého poháru 2012/2013.
Z našich se jmenovitě zúčastní:
v kat. dorostenek: Helena Smolová a Michaela Hammerlová
v kat. dorostenců: Tomáš Kindelmann, Marek Tesař a Jakub Hynek
v kat. juniorek: Anna Žabová a Tereza Brzáková
v kat. juniorů : Luboš Němeček, Jiří Málek a Jakub Inger
v kat. žen : Lucie Žabová

Jak to vypadá podle předběžných přihlášek, neuvidíme letos bohužel tradiční účastníky – naše odchovance, nyní členy Slavie Praha sestry Antošovy, Vendu Zittu a Jiřího Vaňka. Z bývalých děčíňáků se snad zúčastní Martin Slavík z Dukly Praha.

Zveme všechny příznivce veslování, aby podle možností pomohli s organizací, ale především přišli do Maroldovky podpořit naše borce.